Ga naar de inhoud
Volg/Like/Share:

Vragen of interesse?
Neem hier contact op.

  ... wat er over ProefED wordt gezegd.

  (laat gerust zelf een berichtje achter)

  Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

   
   
  0/500 karakters
   
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  Je bericht wordt pas zichtbaar in het gastenboek nadat we het beoordeeld en goedgekeurd hebben.
  4 berichten.
  Juf Hilde schreef op 18 juni 2022 om 17h00
  Net zoals bij juf Sofie kwam Babitha ook in mijn klasje de Bento-box voorstellen. Eten kunnen we proeven, maar we kunnen het ook ruiken, horen, zien en voelen. Dat hebben we alvast geleerd die namiddag. De beste ervaring voor de kinderen is om alles zelf te mogen doen, zelf groentjes te mogen wassen en snijden en nadien te proeven wat ze zelf klaargemaakt hebben. Een heel verrijkende ervaring voor onze 8à9-jarigen. En... ze hebben er met veel smaak van gesmuld ;-)! Dankjewel, Babitha!
  Juf Sofie schreef op 16 juni 2022 om 18h37
  Binnen ons thema ‘Smakelijk en fit’ kwam Babitha een workshop geven. We leerden over verschillende eetgewoontes. Ook de brooddozen zien er niet overal op de wereld hetzelfde uit. Babitha liet ons kennismaken met een bentobox. We maakten samen verschillende bentoboxen: Mexicaans, Libanees, Italiaans en Japans. Tot slot proefden we gezellig samen van al het lekkere eten en de leerlingen gingen naar huis met een heerlijk gevulde bentobox. Wat een leerrijke ervaring! De kids vonden het super!
  juf tine/juf Caroline schreef op 29 mei 2022 om 15h41
  Babitha kwam langs in onze klassen van het 1ste leerjaar in Zwijnaarde om spaghetti te maken. Dit alles binnen ons thema over 'Italië'. De kinderen gingen in groepjes zelf aan de slag: groenten snijden, ruiken aan kruiden, zelf pasta maken, ...We sloten de workshop af door samen te smullen...heerlijk! De kinderen vonden het fantastisch en leerden veel bij!
  Daan De Preter schreef op 8 januari 2022 om 20h09
  Het was een super kamp in de zomer! Veel toffe activiteiten verwerkt met mega lekker eten.😋 Zeker een aanrader voor je foodverslaafde kind of gewoon iemand die een bijnamagische ervaring wil meemaken!❤️