Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De regenboog op je bord 2! (van 8-10 jaar)

8 augustus 2022 @ 9h00 - 12 augustus 2022 @ 17h00

€155

Wist je dat je… de kleuren van de regenboog ook kunt terugvinden op je bord? Als je goed kijkt, dan zie je al een beetje een waterachtig exemplaar… ja, kijk maar!

Wist je ook dat je… wanneer je eten kookt met groentjes en fruit die de kleuren van de regenboog hebben, je daar veel blijer en energieker en gezonder van wordt? Jaja, kijk maar naar het rood op de wangen, dat is het regenboogrood!

Wist je ook nog dat je… geen wit in de regenboog terug vindt? Ga de volgende keer maar op zoek wanneer je de regenboog ziet… neenneen, het kleurtje wit vindt je vast niet! Maar waar vindt je witte dingen om te eten? Bij de melkboer misschien?

Wist je ook dat je… hier tijdens dit kampje, leert proeven en testen, koken en kletteren met de potten in de keuken. Knutselen en met de handen in de aarde wroeten, leuke en lekkere lunches maken, avontuurlijke uitstapjes en nog veel meer geweldige dingen kunt beleven… goh, ik zou het je kunnen vertellen, maar je kunt het ook allemaal zelf komen ontdekken!!

Ben je 8, 9 of 10 jaar? Schrijf je dan als de wiedeweerga in via dit e-mailadres: info@proefed.be of via deze website www.proefed-babitha.be/contact

Waar en wanneer: Polderdreef, De Pinte… bij mij thuis of @de schuur, Goedinge te Afsnee, van 8 tem 12 augustus, telkens van 9:00 tot 17:00

Prijs: 155€ alles inbegrepen: drankjes, tussendoortjes, lunch, bezoeken en materiaal.

Gegevens

Begin:
8 augustus 2022 @ 9h00
Einde:
12 augustus 2022 @ 17h00
Kosten:
€155

Organisator

ProefED
E-mail
info@proefed.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

ProefED@De Pinte
Polderdreef 87
De Pinte, Oost-Vlaanderen 9840 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie